ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των59 €
Ψάξε ανάμεσα σε 6291 προϊόντα
0
Το καλάθι είναι άδειο

Αποστολή & Παράδοση


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΘΗΝΑ - ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Για αγορές άνω των 59,00 € και μέχρι δύο κιλά (2kg) η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Σε περίπτωση που η παραγγελία υπερβαίνει τα δύο κιλά (2kg) η χρέωση υπολογίζεται αυτόματα και είναι 1,50€ για κάθε επιπλέον κιλό (προϊόντα μικρού βάρους, αλλά μεγάλου όγκου υπολογίζονται με ογκομετρικό βάρος).
Η παράδοση των προϊόντων στο χώρο σου γίνεται με την εταιρία ταχυμεταφορών (SPEEDEX) συνήθως σε 2-3 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την ώρα οριστικοποίησης της παραγγελίας. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 3-4 εργάσιμες μέρες.
Για παραγγελίες μικρότερες των 59,00 € τα έξοδα αποστολής είναι μόνο 3,90 €.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΑΝΙΑ
Για παραγγελίες μέχρι 29,00€ και μέχρι δύο κιλά (2kg) στην πόλη των Χανίων με παράδοση κατ' οίκον ή στην εργασία σας το κόστος παράδοσης είναι 2,90€ και το κόστος αντικαταβολής 2,90€.
Για παραγγελίες άνω των 29,00€ και μέχρι δύο κιλά (2kg) στην πόλη των Χανίων τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ και η αντικαταβολή είναι 2,90€.
Σε περίπτωση που η παραγγελία υπερβαίνει τα δύο κιλά (2kg) η χρέωση υπολογίζεται αυτόματα και είναι 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό (προϊόντα μικρού βάρους, αλλά μεγάλου όγκου υπολογίζονται με ογκομετρικό βάρος).
Ελάχιστο ποσό παραγγελίας για δωρεάν παραλαβή από το κατάστημα είναι τα 29,00€ και παραλαβή σε 1-3 μέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΚΥΠΡΟ & ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Οι αποστολές στο εξωτερικό και την Κύπρο γίνονται μέσα σε 2-3 εργάσιμες μέρες με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών DHL Express και θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση ή με email, για την τελική τιμή μεταφορικών όσο αναφορά το βάρος και τον όγκο του δέματος.
Το ένα κιλό χρεώνεται 25,00€ και τα δύο κιλά 30,00€.
Αφού έχουν πληρωθεί με κατάθεση σε λογαριασμό ή με πιστωτική Κάρτα ή Paypal αποδεσμεύονται.